BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

VRAČILA IN ZAMENJAVA

Če želite preklicati naročilo, nam pišite na naslovu info@sportshine.eu. Kupci, ki z naročenimi izdelki niso zadovoljni, lahko blago na svoje stroške v zakonsko določenem roku vrnejo. Rok za vračilo blaga je 14 dni od dne, ko kupec pridobi posest nad blagom.

Ponudnik zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Ponudnik bo kupcu povrnil celoten znesek nakupa.

Kupec v primeru odstopa od pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov.

Vračilo upoštevamo le v primeru, da je vrnjeno blago v originalni, nepoškodovani embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo. Razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče,najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačila vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Osebne podatke bomo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo.

Izdelke lahko vrnete po pošti na naslov:

Sportshine
Barbara Holcman s.p.
Kamnikarjeva ulica 27
1291 Lavrica Slovenija

Kupnino za vrnjene izdelke vam najkasneje v 14 dneh povrnemo na vaš transakcijski račun ali s poštno nakaznico ali po dogovoru štejemo kot dobropis pri naslednjem nakupu.

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.