BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

Naglavna svetilka NITECORE UT32 + polnilna baterija Nitecore NL1834R (3400 mAh)

Zmogljiva naglavna svetilka Nitecore UT32 je odlična svetilka za tekače, pohodnike in vse, ki imajo radi nočne aktivnosti v naravi. Na srednji stopnji svetlosti (220 lm) lahko deluje 23 ur in je idealna tudi za vse ultra tekače, ki potrebujejo zmogljivo naglavno svetilko. Čelna svetilka ima dva načina uporabe. Prvi del svetilke ima belo svetlobo, drugi del rumeno. S tem lahko glede na vremenske razmere izbiramo, katera svetloba je primernejša za boljšo vidljivost. Naglavna svetilka UT32 ima optimiziran dizajn, tako da je med tekom stabilna in uravnava tresljaje. Je tudi vodoodporna po standardu IP68. Za svetilko vam zagotavljamo 60 mesecev garancije.

120,00 

Ni na zalogi

 • 1100 lumnov moči
 • Primarni bel LED in pomožni toplo bel LED žaromet
 • 4 ravni svetlosti in 2 posebna načina za oba načina delovanja
 • Lahki okvir zasnovan za tek v vseh vremenskih razmerah
 • Lahek in zračen naglavni trak
 • Združljivo z baterijami 18650 ali 2x CR123A
 • Maksimalna moč 1100 lumnov
 • Maksimalna razdalja svetlobnega snopa 80 m
 • Maksimalna intenziteta svetlobnega snopa 1600 cd
 • Najdaljši čas delovanja 18 ur 0 minut / 0.75 dni
 • LED CREE XP-L2 V6 LED
 • Reflektor OP+SMO
 • Baterija 1 × 18650, 2 × CR123
 • Posebni načini Lokacijski žarek, SOS
 • Barva snopa Bela svetloba, Topla bela svetloba
 • Dolžina 95,9 mm / 3,77 in
 • Velikost glave 27,6 mm / 1,08 in
 • Teža 82,5 g / 2,91 oz
 • Značilnosti Dvojni izhod, Možnost postavitve na rep
 • Aktivnosti: Šport/Kampiranje

Naglavna svetilka Nitecore UT32 doseže največjo svetilnost 1.100 lumnov z uporabo Cree XP-L2 V6 hladno bele LED in 920 lumnov z XP-L V6 toplo bele LED SVETLOBE. Napaja z enim litij-ionskim akumulatorjem 18650 ali dvema enkratno uporabnima celicama CR123, ki so na voljo ločeno. Pri nakupu svetilke zraven prejmete polnilno baterijo NL1834R z močjo 3400 mAh.

Kot prva dvojna naglavna svetilka v industriji osvetljevanja, ima UT32 najboljše iz obeh svetov v enem kompaktnem dizajnu. Na eni strani hladno bela LED ponuja žarek s temperaturo barve 5700 K, na drugi strani pa toplo beli, ozki žarek z daljšim dometom in temperaturo barve 3000 K.

Čelno svetilko nadzorujemo s pomočjo vmesnika z dvojnim stikalom, ki omogoča enostavno enoročno delovanje in hitri dostop do željene svetilnosti. Nitecore UT32 ima ergonomsko obliko, ki zagotavlja optimiziran center gravitacije, kar zagotavlja ravnotežje in stabilnost pri nošenju naglavne svetilke.

naglavna svetilka

ULTRA ZMOGLJIVA NAGLAVNA SVETILKA Z DVOJNO LED OSVETLITVIJO

ultra zmogljiva naglavna svetilka z dvojno led osvetlitvijo

naglavna svetilka

VIDEO PREDSTAVITEV ČELNE SVETILKE NITECORE UT32

VGRAJENI IMA DVE LED ŽARNICI

Model UT32 je ena redkih naglavnih svetilk, ki ima vgrajeni dve žarnici, ki se ju lahko med samo uporabo zavrti in se tako preklopi način bele svetlobe v toplo.

Naglavna svetilka

ZELO MOČAN BELI LED ŽAREK Z MOČJO 1100 LUMNOV

Primarni svetlobni snop v beli barvi uporablja CREE XP-L2 V6 LED (5700K), ki zagotavlja izjemno moč 1.100 lumnov. Ta svetlobni snop je združen z reflektorjem OP, ki uporablja tehnologijo TrueVision. Ta kombinacija je popolna za osvetlitev širokega območja in je še posebej primerna za tekače

čelne svetilke

za vse vremenske razmere

Pomožni svetlobni snop v topli beli barvi izkorišča CREE XP-L V6 LED (3000K) za doseg največjih 117 metrov. Ta svetlobni snop je usklajen s optičnim sistemom, ki vključuje kristalno prevleko in tehnologijo "Precision Digital Optics Technology (PDOT)" za izboljšano sposobnost prodora skozi dež, sneg ali meglo.

Optimizirano težišče

Model UT32 se ponaša s posebej optimizirano ergonomsko zasnovo, kar omogoča izjemen občutek ravnotežja in stabilnosti. Tako se zmanjša tresenje žarometa med tekom po brezpotjih, kar prispeva k boljši izkušnji uporabnika.

do 42 ur delovanja

Priporočamo uporabo baterije NL1834R/NL1829RLTP kot dodatne možnosti napajanja za model UT32. Hkrati pa je ta model združljiv tudi z dvema baterijama CR123/RCR123, ki sta odporni na nizke temperature. UR32 je opremljen je z visoko učinkovitim vezjem s konstantnim tokom, ki zagotavlja stabilen izhod svetlobe, kar omogoča prilagodljivo uporabo v različnih okoliščinah.

NA VOLJO VEČ STOPENJ SVETILNOSTI

VISOKA - za območja v slabem stanju
SREDNJA- za tek po poteh navzdol
NIZKA - za tek pri nizki hitrosti navzgor ali po ravnem terenu

Čelka

Ultra gladek žarek TrueVision

Z izjemno gladkim žarkom, imenovanim TrueVision, model UT32 ponuja vrhunsko osvetlitev. Hladen bel žarek simulira naravno sončno svetlobo, kar omogoča osupljivo enakomerno osvetlitev poti.

MEHANIZEM HITREGA PREKLOPA SNOPA

Ko je vklopljena katera koli raven svetlosti ali način žarka, preprosto pritisnite gumb A ali B in hitro se preklopite na ustrezno raven svetlosti ali poseben način drugega žarka. Ta funkcija omogoča enostavno preklapljanje svetlobnega snopa z eno roko, kar zmanjšuje čas, ki ga uporabnik potrebuje za prilagajanje oči na različne svetlobne pogoje med tekom po zahtevnih terenih.

PRILOŽEN NAGLAVNI TRAK, NAREJEN PO MERI ZA TRAIL TEKAČE

Silikonski trak, skrit v naglavnem traku, učinkovito preusmerja znoj stran od oči uporabnikov, preprečuje draženje, ki ga povzroča vdor znoja. Odsevni trakovi pa učinkovito zagotavljajo varnost uporabnika tudi ponoči.

PRILOŽEN NAGLAVNI TRAK, NAREJEN PO MERI ZA TRAIL TEKAČE

Silikonski trak, skrit v naglavnem traku, učinkovito preusmerja znoj stran od oči uporabnikov, preprečuje draženje, ki ga povzroča vdor znoja. Odsevni trakovi pa učinkovito zagotavljajo varnost uporabnika tudi ponoči.

IZJEMNO LAHKA IN TRDNA ALUMINIJEVA ZLITINA

Model UT32 je narejen iz aluminijeve zlitine s trdno vojaško anodizirano prevleko razreda HA III. Ta zagotavlja udobno nošenje brez strahu pred zahtevnimi zunanjimi pogoji, obenem pa zmanjšuje obremenitev

V PAKETU PREJMETE

UT32 x 1
Sponka x 1
Rezervni O-ring x 1
Nosilec x 1
Naglavni trak x 1

v paketu prejmete

KATEGORIJA IZDELKOV

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.