BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

Kolesarska luč za prtljažnik Gaciron W12BR

Kolesarska luč za prtljažnik Gaciron W12BR je odlična izbira za vse kolesarske popotnike, ki potrebujejo osvetlitev na svojem kolesu s prtljažnikom ali pod sedežem. Priročna je tudi za mestne kolesarje, ki se vozijo po mestnih ulicah. Z vgrajeno 1200 mAh litij-ionsko baterijo lahko deluje več kot 100 ur, kar je izjemno ugodno za dolga potovanja ali vsakodnevne vožnje v mestu.

40,00 

Ni na zalogi

*** Rok dobave izdelkov z oznako na voljo po naročilu: 5-7 delovnih dni

Svetilka ima 5 stopenj svetilnosti, ki omogočajo prilagodljivo osvetlitev glede na okoliščine in potrebe kolesarja. Prav tako je opremljena s senzorjem za zaviranje, kar pomeni, da se samodejno ugasne ali preklopi v način spanja po 120 sekundah, ko kolesar neha voziti. Ko spet zazna premikanje kolesa, se samodejno aktivira nazaj, kar še dodatno podaljša življenjsko dobo baterije.

Kolesarska luč je vodoodporna po standardu IPX6, kar pomeni, da je primerna za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Njena vidnost je impresivnih več kot 1000 metrov, kar zagotavlja varnost in vidljivost tudi v slabših svetlobnih pogojih.

V kompletu poleg svetilke prejmete tudi vse potrebne nastavke za namestitev pod sedež ali na prtljažnik ter vijake in polnilni kabel za baterijo. Za dodatno brezskrbnost pa proizvajalec nudi 1 leto garancije na delovanje svetilke.

S to zmogljivo, priročno in varno kolesarsko lučjo boste lahko brezskrbno uživali v vaših kolesarskih poteh ne glede na razmere, saj bo vaša pot vedno dobro osvetljena in vidna drugim udeležencem v prometu.

W12BR

Tehnična specifikacija

Znamka: Gaciron W12BR
Barva: Črna
Ohišje: Aluminij
Teža: 73g
Dimenzije svetilke: 100mm*31mm*32mm
Polnjenje: USB C
IPX6
Vidnost : 1000m
Garancija: 1 leto
Delovanje:

–> 60 lm = pri zaviranju
–> 30 lm (utripajoča) = 14 ur
–> 15 lm (neprekinjena) = 13 ur
–> 15 lm (utripajoča) = 55 ur
–> 5 lm(neprekinjena) = 26 ur
–> 5 lm(utripajoča) = 100ur

Mnenja

Ni še nobene ocene

Dodajte oceno
Kolesarska luč za prtljažnik Gaciron W12BR Kolesarska luč za prtljažnik Gaciron W12BR
Ocena*
0/5
* Ocena je obvezna
Vaša ocena
* Pregled je obvezen
Ime
* Ime je obvezno
Oceni dodajte fotografije ali video

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.