BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

Očala Magicshine Windbreaker Classic oranžna

WINDBREAKER, prva profesionalna serija kolesarskih sončnih očal podjetja MAGICSHINE, z izjemno optično jasnostjo, so prilagojena profesionalnemu kolesarjenju in vsakodnevnim kolesarskim vožnjam. V neodvisnem in svetovno priznanem spletnem portalu road.cc so dobile odlične ocene. ” have an excellent lens, a low weight and a good build quality. And all at a very competitive price, too”

59,00 

Ni na zalogi

*** Rok dobave izdelkov z oznako na voljo po naročilu: 5-7 delovnih dni

Magicshine Windbreaker Classic so odlična kolesarska očala, ki ponujajo dobro zaščito, udobje in nizko težo, vse po odlični ceni. Njihova oblika je moderna, udobna za nošenje in primerne za različne oblike obraza. Očala imajo polikarbonatno lečo z zunanjo prevleko Revo, ki zmanjšuje bleščanje, izboljšuje kontrast in jasnost, ter notranjo prevleko OAR, ki zmanjšuje odbojno bleščanje.

Ob nošenju očala ne pritiskajo na sence, ne glede na to, ali nosite čelado ali ne. Prilagodljiv nosni del omogoča dobro prileganje, očala pa ostanejo stabilna in varno nameščena med vožnjo, brez drsenja ali preskakovanja. Jasnost vida je zelo dobra. Leča ostaja prozorna in se ne rosi, kar pripomorejo tako prezračevalni kanali na dnu leče kot tudi njihova odprta oblika, ki omogoča boljši pretok zraka.

Magicshine WINDBREAKER

 

CLASSIC MODELI

Klasični modeli se ponašajo z lečami, ki so odporne na udarce in zagotavljajo 100% zaščito pred UV-žarki. Sprednja prevleka REVO obnavlja prvotno barvo, povečuje kontrast in zagotavlja optično jasnost, medtem ko zadnja prevleka OAR omogoča izkušnjo brez bleščanja. Poleg tega je na obeh straneh nanesena prevleka, odporna proti madežem, kar preprečuje nabiranje umazanije in olja na lečah ter tako zagotavlja dodatno zaščito in brezskrbno vzdrževanje leč.kolesarska očala

UV400 ZAŠČITA IN ZAKRIVLJENE LEČE ZA POPOLNO ZAŠČITO

Popolnoma brezokvirna oblika in velika očala z zakrivljeno lečo, elegantna in športna. Omogočajo neprekinjen pogled od mesta do steze. Zagotavlja popolno zaščito pred škodljivimi UV-žarki ter ohranja vaše oči pred vetrom, prahom in atmosferskimi vplivi.

kolesarska očala

ODLIČNA OPTIČNA PREVLEKA

Izjemne prevleke REVO in OAR pomagajo obnoviti prave barve in izboljšajo kontrast za neprimerljivo optično jasnost v vseh razmerah.
kolesarska očala Classic

TR90 + TPR OKVIR IN IZBOLJŠANA VENTILACIJA.

Gumijasti oprijemi na nosnem delu in gumijasti konici okvirja, preprečujejo zdrs očal, tudi med intenzivnimi aktivnostmi. Štirje prezračevalni kanali na lečah, skupaj z dodatnimi na okvirju ob straneh, preprečujejo rosenje in omogočajo največjo vidljivost.

kolesarska očala

Mnenja

Ni še nobene ocene

Dodajte oceno
Očala Magicshine Windbreaker Classic oranžna Očala Magicshine Windbreaker Classic oranžna
Ocena*
0/5
* Ocena je obvezna
Vaša ocena
* Pregled je obvezen
Ime
* Ime je obvezno
Oceni dodajte fotografije ali video

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.