BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

OČALA FOTOKROMATSKA MAGICSHINE VERSATILER VS002CB

Vrhunska fotokromatska očala Magicshine Versatiler vas bodo navdušila s svojim izgledom, možnostjo nastavitve očal na obraz in izjemno lečo.

68,90 

Ni na zalogi

*** Rok dobave izdelkov z oznako na voljo po naročilu: 5-7 delovnih dni

VERSATILER je profesionalna serija sončnih očal za vse ljubitelje kolesarjenja, z različnimi funkcijami, namenjenimi zagotavljanju največje zaščite. Celotna serija uporablja PC ščitno lečo, ki zagotavlja popolno zaščito oči in razširjen vidni kot, tako da lahko ostanete osredotočeni na cesto pred seboj. Odstranljivi nastavki povečujejo varnost tako, da preprečujejo stik in poškodbe med lečo in obrazom med intenzivnimi vožnjami. Te nastavke lahko enostavno zamenjate, da se ujemajo z vašim oblačilom ali osebnimi željami, kar vam omogoča, da prilagodite svoj videz, hkrati pa še vedno dajete prednost varnosti. To pomeni, da lahko nosite nastavke okvirjev v celoti nameščene, spodaj in zgoraj, ali brez. Luknje na spodnjih nastavkih okvirja lahko hitro izboljšajo kroženje zraka, da preprečijo rosenje in zmanjšajo upor vetra med kolesarjenjem, zagotavljajoč, da je vaš vid vedno v najboljšem stanju. Okvir odporen na stres, izdelan iz materialov TR90 in TPR, je zgrajen tako, da vzdrži premikanje ali deformacijo čez čas. Z ultra oprijemljivimi gumijastimi nosnimi blazinicami naša sončna očala zagotavljajo varno prileganje, ne glede na to, kako močno se potite ali kako intenzivna je vaša aktivnost.

FOTOKROMATSKI  MODELI

Fotokromatski modeli so opremljeni z lečami, katerih barva se prilagaja svetlobnim pogojem od kategorije 1 do kategorije 3 ali celo od kategorije 0 do kategorije 3, kar učinkovito preprečuje močno sončno svetlobo, UV žarke in bleščanje ter zagotavlja natančno vidno ostrino in neprekosljivo jasnost za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Dodatna REVO prevleka na sprednji strani leče in OAR prevleka z visoko prepustnostjo na zadnji strani zagotavljata odlično vidljivost.

Sončna očala VERSATILER se ponašajo s številnimi funkcijami, ki dajejo prednost varnosti, zmogljivosti, stilu in udobju. S svojo široko zaščitno lečo, odstranljivimi nastavki za okvir, izboljšano ventilacijo, izjemnimi premazi, odlično gumo proti drsenju je Versatiler nepogrešljiv sopotnik tako za profesionalno kolesarjenje kot za vsakodnevno vožnjo.

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.