BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

MAGENE L508 Kolesarski radar z zadnjo lučjo

Radar za spremljanje dogajanja za kolesom, ki je opremljen z zadnjo lučjo in ga lahko združite s kolesarskim računalnikom Garmin, Magene, Bryton in Wahoo ali z združljivim pametnim telefonom, vas opozarja na vozila, ki se približujejo od zadaj.

117,90 

Razpoložljivost: Na voljo po naročilu

Ime: L508 zadnja radarska svetilka
Dimenzije: 38x94x25mm
Teža: 65g
Maksimalna zaznavna razdalja: 140m
Horizontalni kot zaznavanja: 40°
Vertikalni kot zaznavanja: -10°- +10°
Relativna hitrost zaznavnih ciljev: 10-120km/h
Vrata za polnjenje: Tip-C
Brezžični protokol: Bluetooth, ANT+™
Načini: 7 načinov osvetlitve (trajno, utripajoče, pulzno, peloton, hitro utripanje, rotacijski in enojni radar način)
Življenjska doba baterije; 4-11h (trajni način), 10-16h (peloton način), 15-18h (hitro utripanje način), 11-13h (pulzni način, utripajoči način), 10-12h (rotacijski način), 19h (samo radar način), 3 mesece (način pripravljenosti)* vpliva okolje in temperatura
Svetilni tok: 6-40 lm (trajni način, hitro utripanje način), 6-20 lm (utripajoči način, pulzni način, peloton način, rotacijski način)
Pametno zaznavanje zaviranja: Da
Samodejni spanec/samodejno vklop: Da
Vidni kot: 220°
Vodoodpornost: IPX7
Paket vključuje: L508 radarna zadnja lučka *1, gumijasti trakovi *3, nosilec za sedežno oporo (z blazinico) *1, priročnik *1, Type-C napajalni kabel *1, varnostni trak

IMEJTE NADZOR NAD PROMETOM ZA SEBOJ

L508 lahko natančno zagotavlja vizualna in zvočna opozorila iz prikaznega terminala, da opozori na vozila, ki se približujejo od zadaj do razdalje do 140 metrov, da kolesarji ostanejo v celoti pozorni na svojo okolico.

ZAŠČITA NA VSAKEM OVINKU

Radarski senzor L508 ima kot snopa do 40°, tako da lahko zazna vozila zadaj tudi pri ovinkih.
Odpravlja mrtvi kot in vas ščiti ves čas.

CELVITO ZAZNAVANJE ZAGOTAVLJA VARNOST VOŽNJE

Radarski senzor L508 uporablja millimeter-wave pulzne signale za celovito in stabilno zaznavanje vozil visoke hitrosti in celo počasnih koles.
Podpira širok vidni kot 220° z vidnostjo do 1,2 km in učinkovito opozarjanje na vozila zadaj, da zagotovi varno vožnjo.

7 NAČINOV OSVETLITVE & ENOSTAVNO KOMBINIRANJE

Po posodobitvi novega firmware-a L508 dodaja 2 nova načina osvetlitve – hitro utripanje in rotacijski način. Zdaj L508 podpira skupno 7 različnih načinov osvetlitve: utripajoč, pulzni, peloton, hitro utripanje, rotacijski in enojni radar način.
Kolesarji lahko v različnih scenarijih nastavijo različne načine osvetlitve glede na svoje potrebe, lahko pa tudi hitro preklapljajo med načini osvetlitve z enostavnim klikom.

NAČIN PELOTONA

Z nizko svetlostjo in mehko svetlobo ščiti oči skupine kolesarjev in zagotavlja udobnejšo izkušnjo pri skupinski vožnji.

PODATKI ZA PRILAGAJANJE IN INTERVALI UTRIPOVANJA

Po povezavi z aplikacijo Magene Utility lahko prilagodite svetlost vsakega načina osvetlitve ter interval obdobja utripanja v utripajočem načinu in pulznem načinu.
Prav tako lahko izklopite neželene načine osvetlitve, da bodo izklopljeni na zadnji lučki.

PAMETNA ZAVORNA LUČ
Zadnja lučka je opremljena z vgrajenim visoko natančnim pospeškomerom, ki hitro zazna in vklopi način poudarjanja 3 sekunde tudi ob rahlem zaviranju, pri tem pa ignorira tresenje in majhne udarce, da prepreči napačen zagon.

Zavorna luč se lahko izklopi.

OPOZORILO PRED PRIBLIŽUJOČIMI VOZILI

Če se približa zadnje vozilo, opozorilna luč bo utripala 5-krat. Ko se vozila približujejo zaporedoma, opozorilna luč ostane utripajoča. Opozarja zadnje vozilo, da ohranja varno razdaljo od vas in vas ščiti pred varnostnimi tveganji.

Opozorilno luč lahko izklopite, da preprečite utripanje, ko se vozila približujejo zaporedoma. Vendar pa bo še vedno utripala, ko zazna prvo približujoče se vozilo, zaradi varnostnih razlogov.

POPOLNA KOMPATIBILNOST

Aplikacija Magene Utility podpira prikaz radarske slike. Po povezavi vaše zadnje lučke s programsko opremo lahko vozila, ki se približujejo, naenkrat vidite na zaslonu.
Zadnja lučka se lahko poveže z računalniki za kolesa, urami ali drugimi prikazovalnimi napravami, ki podpirajo standardni radarski protokol, kot so Magene C406 Pro, Garmin, Wahoo, Bryton računalniki za kolesa in izbrane Garmin fitnes ure.

POSKRBITE, DA VESTE KAJ SE DOGAJA NA CESTI. IMEJTE NADZOR NAD PROMETOM ZA VAMI.

L508 natančno prikazuje vizualna in zvočna opozorila na prikazovalnem terminalu, ki opozarjajo na vozila, ki se približujejo od zadaj, tudi do 140 metrov stran. Tako pomaga kolesarjem, da so v celoti pozorni na okolico.

ODPRAVITE MRTVI KOT IN SE ZAŠČITITE NA VSAKEM KORAKU

Magene L508 radarska zadnja lučka sprejema millimeter-wave pulzne signale in ima kot sprejema 40°, kar omogoča zaznavanje zadnjih vozil v radiju 140 m, tudi pri ovinkih. Podpira skupno 7 različnih načinov osvetlitve, ki lahko zadostijo potrebam kolesarjev v različnih scenarijih.

ODPRAVITE MRTVI KOT IN SE ZAŠČITITE NA VSAKEM KORAKU

Magene L508 radarska zadnja lučka sprejema millimeter-wave pulzne signale in ima kot sprejema 40°, kar omogoča zaznavanje zadnjih vozil v radiju 140 m, tudi pri ovinkih. Podpira skupno 7 različnih načinov osvetlitve, ki lahko zadostijo potrebam kolesarjev v različnih scenarijih.

VIDEO PREDSTAVITEV MAGENE L508

TEST MAGENE L508

CELOVITO ZAZNAVANJE ZAGOTAVLJA VARNO VOŽNJO

Podpira 220° široki vidni kot, s preglednostjo do 1,2 km in učinkovito opozarjanje na vozila zadaj, da zagotovi varno vožnjo.

CELOVITO ZAZNAVANJE ZAGOTAVLJA VARNO VOŽNJO

Podpira 220° široki vidni kot, s preglednostjo do 1,2 km in učinkovito opozarjanje na vozila zadaj, da zagotovi varno vožnjo.

7 NAČINOV OSVETLITVE IN ENOSTAVNE KOMBINACIJE

Po posodobitvi nove programske opreme L508 dodaja 2 nova načina osvetlitve - hitro utripanje in način vrtenja. Sedaj L508 podpira skupno 7 različnih načinov osvetlitve: utripanje, pulziranje, peloton, hitro utripanje, vrtenje in en sam način radarja. Kolesarji lahko glede na svoje potrebe nastavijo različne načine osvetlitve v različnih scenarijih in tudi hitro preklopijo načine osvetlitve z enostavnim klikom.

PAMETNA ZAVORNA LUČ

Zadnja radarska luč Magene L508 je opremljena z vgrajenim visoko natančnim senzorjem pospeška, ki hitro zazna zaviranje in vstopi v način poudarjene osvetlitve v 3 sekundah, tudi ob rahlem zaviranju, pri čemer prezre tresenje in majhne udarce, da prepreči napačno vklop. *Zavorna luč se lahko izklopi.

OPOZORILO PRED PRIBLIŽUJOČIMI VOZILI

Če se približa zadnje vozilo bo opozorilna luč 5-krat utripnila. Ko se vozila približujejo zaporedoma, opozorilna luč ostane utripajoča. Opozarja zadnje vozilo, da ohranja varno razdaljo od vas in vas ščiti pred varnostnimi tveganji. Opozorilno luč lahko izklopite, da preprečite utripanje, ko se vozila približujejo zaporedoma. Vendar pa bo zaradi varnostnih razlogov še vedno utripala, ko zazna prvo približajoče se vozilo.

POPOLNA KOMPATIBILNOST

Aplikacija Magene Utility podpira prikaz radarske slike. Po povezavi vaše zadnje lučke s programsko opremo lahko vozila, ki se približujejo, naenkrat vidite na zaslonu. Zadnja lučka se lahko poveže z računalniki za kolesa, urami ali drugimi prikazovalnimi napravami, ki podpirajo standardni radarski protokol, kot so Magene C406 Pro, Garmin, Wahoo, Bryton računalniki za kolesa in izbrane Garmin fitnes ure Opozorilno luč lahko izklopite, da preprečite utripanje, ko se vozila približujejo zaporedoma. Vendar pa bo zaradi varnostnih razlogov še vedno utripala, ko zazna prvo približajoče se vozilo.

Magene L508MAGENE L508 Kolesarski radar z zadnjo lučjo
117,90 

Razpoložljivost: Na voljo po naročilu

KATEGORIJA IZDELKOV

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.