BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

SKU N/A Kategorija: Oznaka

Kolesarska očala Magicshine WINDBREAKER CLASSIC

WINDBREAKER, prva profesionalna serija kolesarskih sončnih očal podjetja MAGICSHINE, z izjemno optično jasnostjo, so prilagojena profesionalnemu kolesarjenju in vsakodnevnim kolesarskim vožnjam. V neodvisnem in svetovno priznanem spletnem portalu road.cc so dobile odlične ocene. ” have an excellent lens, a low weight and a good build quality. And all at a very competitive price, too”

49,00 

MATERIAL OKVIRJA TR-90 + TPR : (termoplastični guma)
TEHNOLOGIJA OPTIČNE PREVLEKE:  REVO + OAR + prevleka, odporna proti madežem (Izključuje fotohromične modele)
DIMENZIJE: Dolžina stranskih delov: 5,71 palca / 145 mm Širina leče: 5,97 palca / 151,73 mm Višina leče: 2,48 palca / 63,09 mm Teža: 1,02 unč / 29 g
MATERIAL LEČ: PC (polikarbonat)
GARANCIJA 1-letna garancija
V PAKETU WINDBREAKER: * 1 Trda torbica * 1 Vrečka za prenašanje * 1 Krpa za čiščenje * 1 Navodila za uporabo * 1

Magicshine Windbreaker Classic Sunglasses so odlična kolesarska očala, ki ponujajo dobro zaščito, udobje in nizko težo, vse po odlični ceni. Njihova oblika je prijetna, udobna za nošenje in primerne za različne oblike obraza. Očala imajo polikarbonatno lečo z zunanjo prevleko Revo, ki zmanjšuje bleščanje, izboljšuje kontrast in jasnost, ter notranjo prevleko OAR, ki zmanjšuje odbojno bleščanje.

Udobnost je odlična, saj očala ne pritiskajo na sence, ne glede na to, ali nosite čelado ali ne. Prilagodljiv nosni del omogoča dobro prileganje, očala pa ostanejo stabilna in varno nameščena med vožnjo, brez drsenja ali preskakovanja. Jasnost vida je zelo dobra. Leča ostaja prozorna in se ne rosi, kar pripomorejo tako prezračevalni kanali na dnu leče kot tudi njihova odprta oblika, ki omogoča boljši pretok zraka.

Barvni odtenek leče je prijeten za oči in primeren za različne pogoje osvetlitve. Periferni vid ni oviran, in ni težav z vidljivostjo ceste ali svetlostjo na spodnjem robu leč, kot se zgodi pri nekaterih drugih očalih.

CLASSIC MODELI

Klasični modeli se ponašajo z lečami, ki so odporne na udarce in zagotavljajo 100% zaščito pred UV-žarki. Sprednja prevleka REVO obnavlja prvotno barvo, povečuje kontrast in zagotavlja optično jasnost, medtem ko zadnja prevleka OAR omogoča izkušnjo brez bleščanja. Poleg tega je na obeh straneh nanesena prevleka, odporna proti madežem, kar preprečuje nabiranje umazanije in olja na lečah ter tako zagotavlja dodatno zaščito in brezskrbno vzdrževanje leč.

kolesarska očala

UV400 ZAŠČITA IN ZAKRIVLJENE LEČE ZA POPOLNO ZAŠČITO

Popolnoma brezokvirna oblika in velika očala z zakrivljeno lečo, elegantna in športna. Omogočajo neprekinjen pogled od mesta do steze. Zagotavlja popolno zaščito pred škodljivimi UV-žarki ter ohranja vaše oči pred vetrom, prahom in atmosferskimi vplivi.

UV400 ZAŠČITA IN ZAKRIVLJENE LEČE ZA POPOLNO ZAŠČITO

Popolnoma brezokvirna oblika in velika očala z zakrivljeno lečo, elegantna in športna. Omogočajo neprekinjen pogled od mesta do steze. Zagotavlja popolno zaščito pred škodljivimi UV-žarki ter ohranja vaše oči pred vetrom, prahom in atmosferskimi vplivi.

ODLIČNA OPTIČNA PREVLEKA

Izjemne prevleke REVO in OAR pomagajo obnoviti prave barve in izboljšajo kontrast za neprimerljivo optično jasnost v vseh razmerah.

kolesarska očala Classic

TR90 + TPR OKVIR in IZBOLJŠANA VENTILACIJA.

Gumijasti oprijemi na nosnem delu in gumijasti konici okvirja, preprečujejo zdrs očal, tudi med intenzivnimi aktivnostmi. Štirje prezračevalni kanali na lečah, skupaj z dodatnimi na okvirju ob straneh, preprečujejo rosenje in omogočajo največjo vidljivost.

kolesarska očala

KATEGORIJA IZDELKOV

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.