BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 80€

SKU N/A Kategorija: Oznaka

Kolesarska očala Magicshine WINDBREAKER FOTOKROMATSKA

WINDBREAKER, prva profesionalna serija kolesarskih sončnih očal podjetja MAGICSHINE, z izjemno optično jasnostjo, so prilagojena profesionalnemu kolesarjenju in vsakodnevnim kolesarskim vožnjam.  Ponašajo se s fotokromatskimi lečami, ki poskrbijo, da se leče samodejno zatemnijo glede na vremenske pogoje.

64,00 

MATERIAL OKVIRJA TR-90 + TPR : (termoplastični guma)
TEHNOLOGIJA OPTIČNE PREVLEKE:  fotokromatske leče kat 1- kat 3
DIMENZIJE: Dolžina stranskih delov: 5,71 palca / 145 mm Širina leče: 5,97 palca / 151,73 mm Višina leče: 2,48 palca / 63,09 mm Teža: 1,02 unč / 29 g
MATERIAL LEČ: PC (polikarbonat)
GARANCIJA 1-letna garancija
V PAKETU: * 1 Trda torbica * 1 Vrečka za prenašanje * 1 Krpa za čiščenje * 1 Navodila za uporabo * 1

Ponosno predstavljamo fotokromatske modele kolesarskih očal – najbolj prilagodljive modele v naši seriji. Leče  se samodejno prilagajajo svetlobnim razmeram od kategorije 1 do kategorije 3. To pomeni, da se intenzivnost barvnega odtenka prilagaja glede na svetlost okolice, kar zagotavlja popolno zaščito vašim očem v različnih vremenskih razmerah. Fotokromatski modeli imajo enak ergonomsko oblikovan okvir kot klasični in polarizirani modeli, izdelani iz TR-90 + TPR materiala.

Vsi modeli imajo športen in privlačen dizajn, primeren tako za moške kot ženske. Okvirji so ergonomsko oblikovani, kar zagotavlja udobno nošenje tudi med intenzivno kolesarsko aktivnostjo. Odlično prezračevanje preprečuje rosenje leč, tudi pri zahtevnih kolesarskih podvigih.

Zaščita pred UV-žarki (UV400) je zagotovljena pri vseh modelih, kar je ključnega pomena za varovanje vaših oči pred škodljivimi sončnimi žarki. Dodatne lastnosti, kot so gumijasti oprijemi na nosnem delu in antislip gumijaste konice na stranicah, poskrbijo za varno prileganje očal na vašem obrazu, tudi med najzahtevnejšimi kolesarskimi vožnjami.

Z WINDBREAKER CYCLING SUNGLASSES boste vedno imeli najboljšo vidljivost, ne glede na vremenske razmere in intenzivnost sončne svetlobe. Izbirajte med našimi modeli in uživajte v kolesarjenju s popolno zaščito in jasnim vidom

KOLESARSKA OČALA

FOTOKROMATSKI MODELI

Kolesarska očala uporabljajo fotokromične leče, katerih barvni odtenek se lahko spreminja glede na svetlobne razmere od kategorije 1 do kategorije 3. S tem učinkovito preprečujejo, da bi močna sončna svetloba, UV-žarki in bleščeča svetloba škodovali vašim očem, poleg tega pa omogočajo uporabo v vseh vremenskih razmerah.

fotokromatska kolesarska očala

FOTOKROMATSKE LEČE

Glede na vremenske pogoje menjajo barvni odtenek leč od kategorije 1 do kategorije 3, da vedno zagotovijo najboljšo vidljivost glede na pogoje.

FOTOKROMATSKE LEČE

Glede na vremenske pogoje menjajo barvni odtenek leč od kategorije 1 do kategorije 3, da vedno zagotovijo najboljšo vidljivost glede na pogoje.

fotokromatska kolesarska očala

TR90 + TPR OKVIR in IZBOLJŠANA VENTILACIJA.

Gumijasti oprijemi na nosnem delu in gumijasti konici okvirja, preprečujejo zdrs očal, tudi med intenzivnimi aktivnostmi. Štirje prezračevalni kanali na lečah, skupaj z dodatnimi na okvirju ob straneh, preprečujejo rosenje in omogočajo največjo vidljivost.

KATEGORIJA IZDELKOV

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu sprednje luči Gaciron V9CP-850 vam BREZPLAČNO podarimo zadnjo luč.